Over Watkost.nl

 Nederlanders zoeken maandelijks massaal naar prijzen van de meest uiteenlopende dingen: van een Netflix-abonnement tot de prijs van een kuub gas en een nieuwe dakkapel. Maar een duidelijk én actueel antwoord vinden, dat blijkt in praktijk nog wel eens lastig te zijn.

Watkost.nl is opgericht om een eerlijk én goed onderzocht antwoord te geven op de vraag “Wat kost […] nou eigenlijk?”

De voordelen van Watkost.nl:

Auteurs

Op Watkost.nl werken we alleen met ervaren tekstschrijvers die financiële kennis hebben. Bijvoorbeeld omdat ze een financiële opleiding hebben gedaan, relevante, financiële schrijfervaring hebben of een bedrijf runnen rondom het onderwerp financiën.

Nicole van Roekel

Nicole van Roekel

Oprichter & Auteur

Nicole is freelance zoekmachinespecialist en heeft ruim 12 jaar ervaring als (financieel) tekstschrijver. Ze is een echte koopjesjager, belegt sinds 2020 en runt de succesvolle financiële platformen The Budget Life en Finance Freaks. 

Ook werkt ze als freelance Content Manager voor Europees spaarplatform Raisin. In 2024 richtte ze de website Watkost.nl op en is ze continu op zoek naar échte, relevante en actuele tarieven van de meest uiteenlopende diensten en producten.

Dionne Knooren

Dionne Knooren

Auteur

Dionne is contentspecialist en werkte de afgelopen jaren interim voor o.a. ABN AMRO en Eneco. Ze is bespaar queen en vindt de beste kortingsacties, tweedehands items via Vinted en kringloopkoopjes. Daarnaast begon ze op haar 23e al met beleggen en heeft ze inmiddels een mooi, belegd vermogen opgebouwd.

Op dit moment is Dionne interim Customer Journey Specialist bij ING, mede-oprichter van het platform Finance Freaks en runt ze de website Ondernemen Als Een Baas.

Samenwerken met Watkost.nl?

Heb je een bedrijf of merk en wil je samenwerken met Watkost.nl? Bijvoorbeeld in de vorm van een informatieve pagina, een blog of video? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.