Viaplay verhoogt prijzen op 22 mei 2024

Ben je een groot fan van de Formule 1 en kijk je dit trouw via Viaplay? Houd er dan rekening mee dat je vanaf 22 mei meer gaat betalen. Viaplay verhoogt dan namelijk de tarieven van hun maandabonnementen.
Viaplay

Over Viaplay

Viaplay is een populaire streamingsdienst in Nederland. Zeker toen Viaplay in 2022 de uitzendrechten voor de Formule 1 in handen kreeg, namen Nederlanders massaal een abonnement op Viaplay. Naast de Formule 1 kun je nog veel sportwedstrijden en andere programma’s, series en films kijken op Viaplay.

Wat gaat Viaplay kosten?

Viaplay kondigde een aantal maanden de prijsverhoging al aan. Op 22 mei 2024 wijzigt de prijs van een Viaplay maandabonnement van €15,99 per maand naar €17,99 per maand. Je gaat dus €2 per maand meer betalen. De prijsverhoging geldt voor nieuwe en bestaande abonnees.

💡 Tip: wil je minder betalen voor Viaplay? Check dan eens of het misschien interessant is voor je om een Viaplay in combinatie met een internetabonnement af te sluiten. Bij verschillende providers zoals KPN en Odido, krijg je korting op je Viaplay-abonnement.