Wat kost Disney Plus? (2024)

Ben je fan van Disney? En wil je onbeperkt genieten van je favoriete Disney-films en nog veel meer leuke films en series? Dan is een Disney Plus abonnement echt jouw ding. Ontdek hier wat je betaalt voor een Disney Plus abonnement in 2024.
Wat kost Disney Plus
In dit artikel:
Dit moet je weten:

Over Disney Plus

Disney Plus, ook wel bekend als Disney+, is een streamingdienst die in november 2019 werd gelanceerd door The Walt Disney Company.

Op Disney Plus vind je films, series en documentaires uit verschillende franchises en studio’s die eigendom zijn van Disney, waaronder Disney zelf, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en 20th Century Fox. Met een Disney Plus-abonnement kunnen gebruikers onbeperkt toegang krijgen tot alle content op Disney Plus.

Disney+ is beschikbaar in vele landen wereldwijd en heeft snel aan populariteit gewonnen dankzij het uitgebreide aanbod en de geliefde merken die het vertegenwoordigt.

Ook in Nederland is Disney Plus populair en behoort het samen met Videoland, Netflix, Amazon Prime, NPO Plus en ViaPlay tot de grootste streamingdiensten van Nederland.

Disney Plus-abonnementen

Bij Disney Plus heb je geen last van keuzestress als het gaat om abonnementen. Er is namelijk één abonnement voor alle gebruikers. Daarmee kun je:

  • Onbeperkt je favoriete Disney-content bekijken
  • Op 4 schermen tegelijkertijd streamen
  • Content downloaden op maximaal 10 apparaten en in maximaal 7 verschillende profielen
  • Streamen in 4K UHD met Dolby Vision- en Dolby Atmos-ondersteuning (op apparaten die hiervoor geschikt zijn)
  • Speciale kinderprofielen instellen

Wat kost Disney+ in mei 2024?

Je betaalt €10,99 per maand voor een Disney Plus-abonnement. Je kunt ook een jaarabonnement afsluiten. Je betaalt dan €109,90 per jaar. Feitelijk betaal je dan voor 10 maanden en kijk je dus 2 maanden gratis.

Korting op Disney+

Regelmatig heeft Disney+ korting op haar abonnementen. Houd de website van Disney in de gaten voor aantrekkelijke kortingacties.

💡 Lees ook: wat kost Amazon Prime?